Specialister i salg af ejerboliger

Vi er specialister i salg af ejerboliger - og alle former for rådgivning i forbindelse hermed. Vi sætter fokus på en ærlig, professionel rådgivning og højt serviceniveau - og naturligvis på et effektivt og målrettet salgsarbejde, der gennem mere end 30 år har skabt flotte salgsresultater og tilfredse kunder.

Gratis salgsvurdering 

Overvejer du at sælge din bolig har du nok mange spørgsmål og overvejelser, der skal afklares inden den endelige beslutning tages. Du er derfor meget velkommen til at kontakte mig for en gratis og uforpligtende vurdering hvor vi gennemgår salgsmulighederne.

Vurderingen omfatter bl.a.

* Gennemgang af boligen og relevante dokumenter

* Gennemgang af lån og rådgivning i forbindelse med indfrielse

* Beregning af salgspris og kontant overskud

* Forventet salgsperiode

* Gennemgang af sælgers ansvar ved salg, herunder tilstandsrapport, el.rapport og energimærke

* Salgsindsats og opfølgning

* Markedsføring og præsentation

* Samtlige udgifter ved salg, herunder salgsudgiter

* Generel rådgivning, markedsorientering og individuelle spørgsmål/ønsker

 

Det skal være effektivt og overskueligt - uden unødige udgifter

I forbindelse med vurderingen sammensættes den mest optimale salgsproces og salgspræsentation - uden overflødige omkostninger. Markedsmæssigt vil din bolig blive præsenteret med flotte fotos i HD kvalitet - og vil blive præsenteret på alle de store boligsites, bl.a. boligsiden og boliga samt på home.dk, EDC.dk, Danbolig.dk, Nybolig.dk m.fl. samt naturligvis hos Helgasonbolig.dk og vores partnere.   

 

Glæder mig til at høre fra dig - vi træffes "døgnet rundt".

Sælg_dit_hus

Bestil salgsvurdering

Er ny bolig fundet?

Når du efterspørger en salgsvurdering, godkender du at vi gemmer de ovenfor indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på vurderingen og en dialog om et eventuelt fremtidigt salg.